Άγγελος Τσάμης: «Προσωπικά θα είμαι σε κάθε παιδί που θα μου ζητηθεί να είμαι δίπλα του μπασκετικά ασχέτου ομάδας»

Την ευκαιρία να προπονηθούν με έναν αθλητή, ο οποίος έχει φάει με το κουτάλι τα γήπεδα μπάσκετ της χώρας μας, είχαν τα παιδιά του Περιστεριώνα Τήνου. Ο λόγος φυσικά για τον Άγγελο Τσάμη, παίκτη που ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του ΑΟ Μυκόνου.

Τόσο ο ίδιος, όσο και η διοίκηση της ομάδας της Μυκόνου, δεν θα μπορούσαν να αρνηθούν την πρόσκληση της ομάδας της Τήνου, να παρευρεθεί ο Άγγελος Τσάμης στο καλοκαιρινό camp που διοργάνωσε ο σύλλογος, δίπλα στα παιδιά.

Γιατί δεν ήταν απλά ένα μέρος της προπόνησης, δίπλα σε ένα μεγάλο αθλητή. Ήταν οι κουβέντες που αντάλλαξαν τα νέα παιδιά μαζί του, τόσο για το μπάσκετ, όσο και γενικότερα, για τον τρόπο και την φιλοσοφία της ζωής του.

Και αυτό ίσως είναι το σημαντικότερο που αποκόμισαν οι αθλητές του Περιστεριώνα Τήνου.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Άγγελο Τσάμη για το εν λόγω γεγονός, ζητώντας του να μας πει δύο λόγια αλλά και τις εντυπώσεις του, από τη συμμετοχή του στο camp του Περιστεριώνα Τήνου.

«Με μεγάλη χαρά δέχθηκα την πρόσκληση της ομάδας και με την διάθεση της ομάδας μου να βοηθήσω στο camp, βρέθηκα στην Τήνο.

Περνάω παρά πολύ καλά με τα παιδιά και εύχομαι και στο εγγύς μέλλον τέτοιες ενέργειες εκατέρωθεν.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, μπάλα και εσωτερικός χώρος

O coach, ο πρόεδρος και όλοι στην ομάδα της Τήνου, κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια με τα παιδιά τους και εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα μπόρεσα να παρευρεθώ, να κάνω προπόνηση, να παίξω, μα πιο πολύ να μιλήσω μαζί τους, όχι μόνο για το μπάσκετ, αλλά και για την ίδια την ζωή».

Η παρουσία σου βοηθάει τις υποδομές του Κυκλαδίτικου μπάσκετ, να προχωρήσουν ένα βήμα μπροστά. Πως αισθάνεσαι για αυτό το γεγονός;

«Δεν ξέρω αν βοηθάει η παρουσία μου, ή η παρουσία άλλων παικτών και της ομάδας μου αλλά γενικώς όλων των κυκλαδίτικων ομάδων.

Αυτό που ξέρω προσωπικά, ότι μετά από τόσα χρόνια καριέρας και εμπειρίας με προπονητές, είναι χρέος μας να δίνουμε πίσω στα παιδιά ότι και να έχουμε πάρει από το άθλημα, απ’ οπουδήποτε και μας ζητηθεί.

Προσωπικά θα είμαι σε κάθε παιδί που θα μου ζητηθεί να είμαι δίπλα του μπασκετικά, ασχέτου ομάδας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Περιστεριώνα και στην ομάδα μου για αυτήν την κίνηση».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.