Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για το κοινωνικό παντοπωλείο Νάξου

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η ανέχεια, η φτώχεια και η οικονομική κρίση, κάνει πολλούς συμπολίτες μας να έχουν ανάγκες τις οποίες καλύπτει το κοινωνικό παντοπωλείο.

Ξεκίνησαν ήδη οι αιτήσεις για ένταξη στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παιδείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Προστασίας Νάξου Δημήτρης Μανιός, περισσότερα από 2000 άτομα χρήζουν βοήθειας και κάθε χρόνο τα άτομα αυξάνονται.

Όσοι δημότες ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα και να προμηθεύονται δωρεάν αγαθά θα πρέπει να καταθέσουν την αίτηση τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται στο Γραφείο Κοινωνικού Παντοπωλείου, αυτοπροσώπως ή από νομίμως εξουσιοδοτημένο πρόσωπο για το σκοπό αυτό . Σε περίπτωση αναπήρων, η αίτηση μπορεί να υποβληθεί και από τον υπεύθυνο είσπραξης της σύνταξης/επιδόματος του αναπήρου.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΙΟΣ – ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΙΟΣ – ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ Η ανέχεια, η φτώχεια και η οικονομική κρίση, κάνει πολλούς συμπολίτες μας να έχουν ανάγκες τις οποίες καλύπτει το κοινωνικό παντοπωλείο. Ξεκίνησαν ήδη οι αιτήσεις για ένταξη στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παιδείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Προστασίας Νάξου Δημήτρης Μανιός, περισσότερα από 2000 άτομα χρήζουν βοήθειας και κάθε χρόνο τα άτομα αυξάνονται. Όσοι δημότες ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα και να προμηθεύονται δωρεάν αγαθά θα πρέπει να καταθέσουν την αίτηση τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται στο Γραφείο Κοινωνικού Παντοπωλείου, αυτοπροσώπως ή από νομίμως εξουσιοδοτημένο πρόσωπο για το σκοπό αυτό . Σε περίπτωση αναπήρων, η αίτηση μπορεί να υποβληθεί και από τον υπεύθυνο είσπραξης της σύνταξης/επιδόματος του αναπήρου.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 12. Februar 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top