Ξεκινούν οι δράσεις για τη Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Οι αλλαγές στους δασικούς χάρτες για τα νησιά είναι μονόδρομος, μετά τη συνάντηση του Σωκράτη Φάμελλου με τους φορείς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Νοτίου Αιγαίου Φιλήμονας Ζαννετίδης, μιλά στις «Αποχρώσεις» για τα όσα συζητήθηκαν στην συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος.

Επίσης συζητά για την έναρξη των δράσεων της γαστρονομικής περιφέρειας της Ευρώπης που είναι το Νότιο Αιγαίο. Την έναρξη των δράσεων, θα σηματοδοτήσει η συνέντευξη τύπου του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, στην Αθήνα.

Μπορείτε να ακούσετε το ηχητικό εδώ:

 

ΦΙΛΗΜΩΝ ΖΑΝΝΕΤΙΔΗΣ – ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ

ΦΙΛΗΜΩΝ ΖΑΝΝΕΤΙΔΗΣ – ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ Οι αλλαγές στους δασικούς χάρτες για τα νησιά είναι μονόδρομος, μετά τη συνάντηση του Σωκράτη Φάμελλου με τους φορείς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Νοτίου Αιγαίου Φιλήμονας Ζαννετίδης, μιλά στις «Αποχρώσεις» για τα όσα συζητήθηκαν στην συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος. Επίσης συζητά για την έναρξη των δράσεων της γαστρονομικής περιφέρειας της Ευρώπης που είναι το Νότιο Αιγαίο. Την έναρξη των δράσεων, θα σηματοδοτήσει η συνέντευξη τύπου του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, στην Αθήνα.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 30. Januar 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top