Η ζωή των πολιτών σε έναν από τους πιο αποδοτικούς Δήμους της χώρας

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Θέση στους δέκα πιο αποδοτικούς δήμους κατέλαβε ο Δήμος Άνδρου, σύμφωνα με μελέτη του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών – «Μάρκος Δραγούμης» (ΚΕΦίΜ), για τον νεοσύστατο Ελληνικό Δείκτη Αποτελεσματικότητας των Δήμων.

Ο Δήμαρχος του νησιού κ. Θεοδόσης Σουσούδης, μιλά στις «Αποχρώσεις» για το πως αυτό μεταφράζεται στην καθημερινότητα των πολιτών.

Ο Δείκτης που συνέταξε πιλοτικά το ΚΕΦίΜ, αξιολογεί τις δημοτικές αρχές της χώρας βάσει των επιδόσεών τους σε τρία βασικά πεδία: την Οικονομική Διαχείριση, τη Διαφάνεια και τη Λογοδοσία και τις Υπηρεσίες προς τους Δημότες.

Μπορείτε να ακούσετε το ηχητικό εδώ:

ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥΘέση στους δέκα πιο αποδοτικούς δήμους κατέλαβε ο Δήμος Άνδρου, σύμφωνα με μελέτη του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών – «Μάρκος Δραγούμης» (ΚΕΦίΜ), για τον νεοσύστατο Ελληνικό Δείκτη Αποτελεσματικότητας των Δήμων. Ο Δήμαρχος του νησιού κ. Θεοδόσης Σουσούδης, μιλά στις «Αποχρώσεις» για το πως αυτό μεταφράζεται στην καθημερινότητα των πολιτών. Ο Δείκτης που συνέταξε πιλοτικά το ΚΕΦίΜ, αξιολογεί τις δημοτικές αρχές της χώρας βάσει των επιδόσεών τους σε τρία βασικά πεδία: την Οικονομική Διαχείριση, τη Διαφάνεια και τη Λογοδοσία και τις Υπηρεσίες προς τους Δημότες.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Montag, 4. Februar 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top